Strona główna
Pomoc
Szukaj
Zaloguj się
1 Dzień
1 Tydzień
1 Miesiąc
Zawsze
Demokratyczna Republika Łotwy
»
Miasto Stołeczne Ryga
»
Lotnisko w Rydze
»
Rewolucja w Osterii
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Autor
Wątek: Rewolucja w Osterii (Przeczytany 9127 razy)
Rewolucja
Nowicjusz
Rewolucja w Osterii
«
dnia:
Maj 28, 2015, 16:41:16 »
Towarzysze,
Łotysze!
Jeśli jesteście zainteresowanie współtworzeniem Rewolucji socjalistycznej to zapraszamy do proklamowanej Osteryjskiej Republiki Ludowo-Demokratycznej. Obecnie potrzebna nam ludzi, by napisać Konstytucję oraz wykreować podwaliny pod silne rządy.
LINK DO FORUM:
http://osteria.xaa.pl/index.php
Tobiasz von Richtoffen
Prezes Rady Ministrów
Nowicjusz
Odp: Rewolucja w Osterii
«
Odpowiedź #1 dnia:
Maj 28, 2015, 18:36:04 »
Jestem ostatnim żywym obywatelem tego państwa. Jeśli jesteście chętni socjalistyczny lud Łotwy może się połączyć z Osterią.
Oberjarl Irkunu, Jarl Soligt, Baron Royanlandu, Lord Koronny Nauki i Lord Kanclerz Królestwa Aryunu, Komisarz Spraw Wewnętrznych ZSKHiW, Marszałek Republiki Ludowej Siedmiogrodu etc. etc.
Rewolucja
Nowicjusz
«
Odpowiedź #2 dnia:
Maj 28, 2015, 20:29:07 »
Towarzyszu!
Serdecznie zapraszam do Osterii. Z radością przyjmiemy takiego doświadczonego mieszkańca, jak i zaadaptujemy prawo Łotwy
Oczekuję Towarzysza w Andriejgradzie!
Tobiasz von Richtoffen
Prezes Rady Ministrów
Nowicjusz
«
Odpowiedź #3 dnia:
Maj 28, 2015, 21:06:21 »
Wybaczcie mi niestety towarzyszu, ale muszę opuścić ten kraj, a chciałbym wypełnić ostatnią wolę zmarłego prezydenta i przekazać Łotwę w dobre ręce. Jeśli towarzysz chce to mogę sporządzić odpowiednią umowę przyłączającą terytorium Łotwy do Osterii.
Oberjarl Irkunu, Jarl Soligt, Baron Royanlandu, Lord Koronny Nauki i Lord Kanclerz Królestwa Aryunu, Komisarz Spraw Wewnętrznych ZSKHiW, Marszałek Republiki Ludowej Siedmiogrodu etc. etc.
Rewolucja
Nowicjusz
«
Odpowiedź #4 dnia:
Maj 28, 2015, 21:11:14 »
A czy byłby Towarzysz zainteresowany zabawą w Osterii? Potrzebna nam doświadczonego i aktywnego działacza
Tobiasz von Richtoffen
Prezes Rady Ministrów
Nowicjusz
«
Odpowiedź #5 dnia:
Maj 28, 2015, 23:32:55 »
Na tą chwilę nie mam przede wszystkim czasu, ale jeśli poślecie dyplomatę do Królestwa Aryunu i stworzycie tam ambasadę, to będę o was pamiętał i kiedyś przybędę.
http://aryun.cba.pl/index.php?sid=066b0f2b8e81672ed84d6bd1d296a0ed
Drukuj
Strony: [
1
]
« poprzedni
następny »
Demokratyczna Republika Łotwy
»
Miasto Stołeczne Ryga
»
Lotnisko w Rydze
»