Strona główna
Pomoc
Szukaj
Zaloguj się
1 Dzień
1 Tydzień
1 Miesiąc
Zawsze
Demokratyczna Republika Łotwy
»
Miasto Stołeczne Ryga
»
Dom Kotów
»
Pomysły na rozwój DRŁ
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony:
1
[
2
]
Autor
Wątek: Pomysły na rozwój DRŁ (Przeczytany 16506 razy)
Tobiasz von Richtoffen
Prezes Rady Ministrów
Nowicjusz
Odp: Pomysły na rozwój DRŁ
«
Odpowiedź #15 dnia:
Maj 22, 2015, 18:17:50 »
Jeszcze dziś przedstawię Łotwę Królowi Rhaegarowi III. Przyjęcie państwa Łotewskiego do Kontynentu Południowego będzie dla nas zaszczytem.
Oberjarl Irkunu, Jarl Soligt, Baron Royanlandu, Lord Koronny Nauki i Lord Kanclerz Królestwa Aryunu, Komisarz Spraw Wewnętrznych ZSKHiW, Marszałek Republiki Ludowej Siedmiogrodu etc. etc.
Andris Valter
Gość
«
Odpowiedź #16 dnia:
Maj 22, 2015, 18:18:41 »
Dziękuję bardzo.
Tobiasz von Richtoffen
Prezes Rady Ministrów
Nowicjusz
«
Odpowiedź #17 dnia:
Maj 23, 2015, 13:05:13 »
Dowiedziałem się że Łotwa zostanie przyjęta do Kontynentu Południowego jak osiągnie liczbę 3 aktywnych obywateli. To nie jest jakoś specjalnie dużo. Przypomniało mi się też że kontynent nazywa się Hiperborea.
Oberjarl Irkunu, Jarl Soligt, Baron Royanlandu, Lord Koronny Nauki i Lord Kanclerz Królestwa Aryunu, Komisarz Spraw Wewnętrznych ZSKHiW, Marszałek Republiki Ludowej Siedmiogrodu etc. etc.
Andris Valter
Gość
«
Odpowiedź #18 dnia:
Maj 23, 2015, 13:12:17 »
Łotwa ma 8 obywateli, 6 obywatelstw nadał Dudajis. Dołączyłem ja i także Ekscelencja ma obywatelstwo
Tobiasz von Richtoffen
Prezes Rady Ministrów
Nowicjusz
«
Odpowiedź #19 dnia:
Maj 23, 2015, 13:51:08 »
Bardziej mam na myśli takich ludzi co się pojawiają na forum i uczestniczą w życiu państwa.
Andris Valter
Gość
«
Odpowiedź #20 dnia:
Maj 23, 2015, 14:20:06 »
Tak chciałbym z 5 obywateli, by móc rozpisać wybory i powołać rząd. Choć na początek. W planach mam rozwój uniwersytetu, radia lub telewizji. Rozwój regionów.
Tobiasz von Richtoffen
Prezes Rady Ministrów
Nowicjusz
«
Odpowiedź #21 dnia:
Maj 24, 2015, 15:51:48 »
Na oficjalnych obradach Kongresu Kontynentu Południowego w Siedmiogrodzie jest już rozpatrywane członkostwo Łotwy.
Andris Valter
Gość
«
Odpowiedź #22 dnia:
Maj 24, 2015, 15:57:32 »
Bardzo się cieszę. Z RLS łączy nas Traktat z dnia 30 stycznia 2015 r, to sojusznik Łotwy. Dzisiaj wyjeżdżam do Batawii. Od dziś możliwe jest zakładanie partii politycznych.
Drukuj
Strony:
1
[
2
]
« poprzedni
następny »
Demokratyczna Republika Łotwy
»
Miasto Stołeczne Ryga
»